FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT

May 19, 2018

May 19, 2018

19:00 To 21:00

Bragadiru, Romania

Evenimente Description

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” produs de THEATER DU SOLEIL vine pentru prima oara dupa marea premira de la Sala Palatului din Bucuresti si turneele din tara si pentru publicul minunat din Bragadiru, la Casa de Cultura ”Mihai Eminescu”, pe data de 19 Mai 2018, de la ora 19.00.
Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen, Regatul Înghețat” vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.
După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine si la Bragadiru, cu o adevărată petrecere la palat.
,,Frozen, Regatul Înghețat” este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf si multe altele.
De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?
Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști formată din peste 30 de actori și dansatori. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul),Johnny Bădulescu, Sabrina Diacov, Adina Răducan, Carolina Vasile, Gabi Ciocan, Hany Derbas, Iorestina Florea, Teodor Veleanu, Doru Bem, Mihala Neacșu, Theodor Costache, Andrei Bireș si trupa de dans “ Dance – World “.
Regia: Bogdan Caragea
Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)
Scenariul: Zully Mustafa
Coregrafia: Alina Cimpoieru
Scenografia: Ovidiu Pascal
Costume: Geanina Punkoști.
Biletele se pot achiziționa online de pe Eventim.ro si la Casa de Bilete a Casei de Cultura

Visited 38 times, 1 Visit today

Add a Review

Your Rating for this listing:

Related Event

Bragadiru, Romania

June 2, 2018

Farmecul copilariei! Read more…

Bragadiru

February 3, 2018

4:00 pm To 6:00 pm

In data de 03.02.2018 Circul va sustine un spectacol in cadrul Casei de Cultura “Mihai Eminescu” din orasul Bragadiru , judetul Ilfov intre orele 16:00 – 18:30 !!! Va așteptam cu mic cu mare in lumea fascinanta a circului , 2 ore de spectacol pline de veselie ,emoție , suspans… Read more…

Bragadiru

May 9, 2018

In anul Centenarului , de ziua Europei , Primaria Bragadiru , Consiliul Local Bragadiru si Casa de Cultura “Mihai Eminescu” organizeaza spectacolul de muzica populara “FRATI ROMANI SI MOLDOVENI”. Va asteptam, cu drag, in data de 09.05.2018 la Casa de Cultura “Mihai Eminescu”. Spectacolul incepe la ora 18:00. Read more…